Foie gras bloka % 100ean gibelez eginda dago, zati birrindu batekin eta, gutxienez, % 35ean zati osoak erabiliz.
Daniel Dupuy artista bat da foieak, pateak, rilletteak eta ahatearekin zerikusia duen guztia prestatzen, izan ere, zerbaitegatik lortu zuen 2014an Ezpeletako piperbeltz ukituarekin egindako bere foie grasak hirugarren posturik onena Parisko "Nekazaritza Aretoan", non 2.000 hazlek eta ekoizlek parte hartzen baitute.
Eskarmentu handia du eta, Iparraldeko Irulegin duen baserritik, Danielek eta bere taldeak kalitate nabarmeneko artisau produktuak prestatzen dituzte.
Bidalketa gastuak barne, Donostiako 14 € baino gehiagoko eskarientzat.
Ikusi prezioak beste aukera batzuetarako, atal honetan: "Nola erosi"
Produktuak jasotzea Txitan
Biltegian jasotzeko, ikusi helbidea, hemen zehazten dena.
Deskontu bonuak
6 €-ko deskontua 20 € baino gehiagoko erosketentzat