Marrubi, mugurdi eta bioleta marmelada estra ‐ECO. 212 ml.
Osagaiak: Marrubia*, mugurdia*, kanabera-azukrea*, limoi zukua*, agar-agarra eta bioleta
Autore konfiturak, Joseba Arguiñanoren eskutik. Kalitate oneneko lehengaiak, Josebak fintasun bihurtzen dituenak. Gozo-gozoak, gosaritan hartzeko ez ezik, janaurreko gazien eta gazten osagarri izan daitezkeenak, irabiaki eta izozkietan erants daitezkeenak, eta saltsa bat egiteko edo entsaladen ongarri gisa erabil daitezkeenak.
Fruta edukia % 60 baino gehiago da. Pisua: 275 g.
Ikusi prezioak beste aukera batzuetarako, atal honetan: "Nola erosi"
Biltegian jasotzeko, ikusi helbidea, hemen zehazten dena.
6 €-ko deskontua 20 € baino gehiagoko erosketentzat
Customize your mug with the text of your choice. A mood, a message, a quote... It's up to you! Maximum number of characters: ---
Osagaiak: Marrubia*, mugurdia*, kanabera-azukrea*, limoi zukua*, agar-agarra eta bioleta
Osagaiak: Kalabaza*, kanabera-azukrea*, sagarra*, koko birrindua*, limoi zukua*, jengibrea*, agar‐agarra, banilla* eta kanela*
Osagaiak: Sagarra*, ura, limoi zukua*, agar-agarra, kanela eta stevia
Foie gras bloka % 100ean gibelez eginda dago, zati birrindu batekin eta, gutxienez, % 35ean zati osoak erabiliz.
Daniel Dupuy artista bat da foieak, pateak, rilletteak eta ahatearekin zerikusia duen guztia prestatzen, izan ere, zerbaitegatik lortu zuen 2014an Ezpeletako piperbeltz ukituarekin egindako bere foie grasak hirugarren posturik onena Parisko "Nekazaritza Aretoan", non 2.000 hazlek eta ekoizlek parte hartzen baitute.
Eskarmentu handia du eta, Iparraldeko Irulegin duen baserritik, Danielek eta bere taldeak kalitate nabarmeneko artisau produktuak prestatzen dituzte.