Kalabaza eta koko marmelada estra ‐ECO. 212 ml.
Osagaiak: Kalabaza*, kanabera-azukrea*, sagarra*, koko birrindua*, limoi zukua*, jengibrea*, agar‐agarra, banilla* eta kanela*
Autore konfiturak, Joseba Arguiñanoren eskutik. Kalitate oneneko lehengaiak, Josebak fintasun bihurtzen dituenak. Gozo-gozoak, gosaritan hartzeko ez ezik, janaurreko gazien eta gazten osagarri izan daitezkeenak, irabiaki eta izozkietan erants daitezkeenak, eta saltsa bat egiteko edo entsaladen ongarri gisa erabil daitezkeenak.
Fruta edukia % 60 baino gehiago da. Pisua: 275 g.
Ikusi prezioak beste aukera batzuetarako, atal honetan: "Nola erosi"
Biltegian jasotzeko, ikusi helbidea, hemen zehazten dena.
6 €-ko deskontua 20 € baino gehiagoko erosketentzat
Customize your mug with the text of your choice. A mood, a message, a quote... It's up to you! Maximum number of characters: ---
Osagaiak: Kalabaza*, kanabera-azukrea*, sagarra*, koko birrindua*, limoi zukua*, jengibrea*, agar‐agarra, banilla* eta kanela*
Osagaiak: Tipula*, kanabera-azukrea*, GARAGARDOA*, oliba olio birjina*, limoi zukua* eta itsas gatza (GLUTENA DU)
Foie gras bloka % 100ean gibelez eginda dago, zati birrindu batekin eta, gutxienez, % 35ean zati osoak erabiliz.
Daniel Dupuy artista bat da foieak, pateak, rilletteak eta ahatearekin zerikusia duen guztia prestatzen, izan ere, zerbaitegatik lortu zuen 2014an Ezpeletako piperbeltz ukituarekin egindako bere foie grasak hirugarren posturik onena Parisko "Nekazaritza Aretoan", non 2.000 hazlek eta ekoizlek parte hartzen baitute.
Eskarmentu handia du eta, Iparraldeko Irulegin duen baserritik, Danielek eta bere taldeak kalitate nabarmeneko artisau produktuak prestatzen dituzte.
Osagaiak: Piper gorria, kanabera-azukrea*, ura, ardo zuriaren ozpina* eta agar‐agarra.