Pasta biguneko gazta, testura krematsukoa. "Barrenzuri"....
Pasta biguneko gazta, testura krematsukoa eta zapore leunekoa, esne freskoaren ukitu argiekin. Penicilium Candidumez lizundutako azala, barrengorriaren leuntasuna gogorarazten duena.
Esne-gain zaporeko gaztanbera, gazurarekin egindakoa. Proteina eduki handia eta koipe eduki txikia. 200 g.
Ikusi prezioak beste aukera batzuetarako, atal honetan: "Nola erosi"
Biltegian jasotzeko, ikusi helbidea, hemen zehazten dena.
6 €-ko deskontua 20 € baino gehiagoko erosketentzat
Pasta biguneko gazta, testura krematsukoa eta zapore leunekoa, esne freskoaren ukitu argiekin. Penicilium Candidumez lizundutako azala, barrengorriaren leuntasuna gogorarazten duena.
Ardi esnearen gazura-krema, testura krematsuarekin, karamelu kolorearekin eta zapore gozoarekin, ukitu garratz sotil eta ia gazi batekin. Eguneko edozein unetan jan daiteke, bai gosarian, bai askarian, baita janaurreko moduan ere, osagai gazi zein gozoekin konbinatuta. Oso ondo konbinatzen du ogiarekin, fruitu lehorrekin, izokinarekin, urdaiazpikoarekin eta mahatsa bezalako fruituekin. Gainera, gozogintza eta pastelgintzako produktuak, postreak eta izozkiak bezalako esnekiak egiteko erabil daiteke, baita goi mailako gastronomiako edozein plater egiteko ere. Produktu berritzailea da, Idiazabal Jatorri Deituradun gazta egiteko esne-gazurrarekin egindakoa.
Gure ardi latxa propioen esne gordinarekin egina. Gazta erdia. 750 g.
Esne-gain zaporeko gaztanbera, gazurarekin egindakoa. Proteina eduki handia eta koipe eduki txikia. 200 g.