Ahuntz esnezko gazta pasteurizatu erdiondua. Gazta erdia....
Ahuntz esnezko gazta pasteurizatu erdiondua. Gazta erdia. 500 g. inguru
Gure ardi latxa propioen esne gordinarekin egina. Gazta osoa. 1400 g.
Ikusi prezioak beste aukera batzuetarako, atal honetan: "Nola erosi"
Biltegian jasotzeko, ikusi helbidea, hemen zehazten dena.
6 €-ko deskontua 20 € baino gehiagoko erosketentzat
Customize your mug with the text of your choice. A mood, a message, a quote... It's up to you! Maximum number of characters: ---
Ahuntz esnezko gazta pasteurizatu erdiondua. Gazta erdia. 500 g. inguru
Gure ardi latxa propioen esne gordinarekin egina. Gazta erdia. 750 g.
Idiazabal Jatorri Deituradun gazta erdiondua, gure ardi latxen esnearekin eta gatzagi naturalarekin egindakoa, hutsean ontziratua. Gazta krematsu eta zaporetsua, gatzagiaren bizitasunarekin. Gaztaren laurdena.
Idiazabal Jatorri Deituradun gazta hau gure ardi latxen (Euskadiko ardi autoktono) esne gordinarekin egiten dugu. Gutxienez bi hilabeteko ontze-prozesua egiten zaio. Zilindro formako gazta da, aurpegi nahiko lauak dituena. Azal gogorra eta garbia du, hori kolore argikoa. Pasta trinkoa da, kolore aldakorrekoa, zuritik marfil horixkara, eta modu irregularrean banatutako orban txikiak izan ditzake. Gantz kopurua % 45ekoa edo handiagoa da. Naturala eta ketua ditugu aukeran. Hutsean ontziratuta merkaturatu ohi da. Formatua: ziria eta osorik.