Salteado de hongos y confit de pato. 150gr.
Salteado de hongos y confit de pato. 150gr.
Ikusi prezioak beste aukera batzuetarako, atal honetan: "Nola erosi"
Biltegian jasotzeko, ikusi helbidea, hemen zehazten dena.
6 €-ko deskontua 20 € baino gehiagoko erosketentzat
Customize your mug with the text of your choice. A mood, a message, a quote... It's up to you! Maximum number of characters: ---
Kategoria bereko beste 4 produktu:
Kategoria bereko produktu hauek ere interesgarriak izan daitezke zuretzat.Ahate urdaiazpikoa. 300g hurbilekoa.
El jamón de pato Goiburu se obtiene tras el secado y ahumado natural del magret. Para una buena degustación del producto se recomienda servirlo en un plato previamente templado en el horno.
Envasado al vacío en piezas de 300gr. Aproximadamente.
Arnabar, foie gras bloka. 65 g
Ahate gibel berreraikia, % 30 gibel osoarekin. Iparralden egindako produktua.
ARGI. 200 gramoko 2 foie gras blok + 2 piku marmelada.
Foie gras bloka % 100ean gibelez eginda dago, zati birrindu batekin eta, gutxienez, % 35ean zati osoak erabiliz.
Daniel Dupuy artista bat da foieak, pateak, rilletteak eta ahatearekin zerikusia duen guztia prestatzen, izan ere, zerbaitegatik lortu zuen 2014an Ezpeletako piperbeltz ukituarekin egindako bere foie grasak hirugarren posturik onena Parisko "Nekazaritza Aretoan", non 2.000 hazlek eta ekoizlek parte hartzen baitute.
Eskarmentu handia du eta, Iparraldeko Irulegin duen baserritik, Danielek eta bere taldeak kalitate nabarmeneko artisau produktuak prestatzen dituzte.