Paté de Campagne. Pack 4 tarros 130 g.
Paté de Campagne. Pack 4 tarros 130 g.
Ikusi prezioak beste aukera batzuetarako, atal honetan: "Nola erosi"
Biltegian jasotzeko, ikusi helbidea, hemen zehazten dena.
6 €-ko deskontua 20 € baino gehiagoko erosketentzat
The Mountain fox notebook is the best option to write down your most ingenious ideas. At work, at home or when traveling, its endearing design and manufacturing quality will make you feel like writing! 90 gsm paper / double spiral binding.
Kategoria bereko beste 4 produktu:
Kategoria bereko produktu hauek ere interesgarriak izan daitezke zuretzat.Ahate albondigak onddo saltsarekin. 350 g.
Ahate haragiarekin eta onddo saltsarekin egindako albondigak dira eta, gure beste produktu guztiek bezala, ez dute kontserbagarririk, ezta koloratzailerik ere, eta berotu eta jateko prest daude. OSAGAIAK: Ahate haragia, tipula, onddoak, oliba olioa, arrautza, esnea, ardo zuria, gari irina, porrua, baratxuria, gatza eta piperbeltza. & unitate ontzi bakoitzeko. 350 g.
Foie gras osoa Ezpeletako piperbeltzarekin. 90 g
Foie grasa % 100ean gibelez eginda dago, kasu honetan, ahate gibelez. Hainbat aldaera ditu, besteak beste, foie gras osoa dago, foie gras bihurtutako gibel osoa baino ez dena, higienizatzeko bero-tratamendu bat jasotzen duena. Osagaiak: ahate gibela, gatza, piperbeltza eta azukrea.
Ireki ondoren, gorde hozkailuan. Daniel Dupuy artista bat da foieak, pateak, rilletteak eta ahatearekin zerikusia duen guztia prestatzen, izan ere, zerbaitegatik lortu zuen 2014an Ezpeletako piperbeltz ukituarekin egindako bere foie grasak hirugarren posturik onena Parisko "Nekazaritza Aretoan", non 2.000 hazlek eta ekoizlek parte hartzen baitute.
Eskarmentu handia du eta, Iparraldeko Irulegin duen baserritik, Danielek eta bere taldeak kalitate nabarmeneko artisau produktuak prestatzen dituzte.l
Ahate rilletteak. 180 g.
Ahate rillettea ahate haragi izpituarekin egiten da, bere gantzetan hainbat orduz konfitatuz eta ahatearen antzeko testura eta aroma lortuz. Ez du gibelik.
Osagaiak: ahate haragia, gantza, baratxuria, gatza eta piperbeltza.
Hezur arrastoak izan ditzake.
Ireki ondoren, gorde hozkailuan.