Esne-gain zaporeko gaztanbera. "Gaztanbera". 200 g.
Esne-gain zaporeko gaztanbera, gazurarekin egindakoa. Proteina eduki handia eta koipe eduki txikia. 200 g.
Esne-gain zaporeko gaztanbera, gazurarekin egindakoa. Proteina eduki handia eta koipe eduki txikia. 200 g.
Esne-gain zaporeko gaztanbera, gazurarekin egindakoa. Proteina eduki handia eta koipe eduki txikia. 200 g.
Gazta krema, zabaltzeko gazta krematsua, garraztasun ukitu txiki bat duena. 300 g.
Zain gazta urdina, zaporetsua eta testura gurintsukoa. 150 gramoko gazta-atala.
Zain gazta urdina, zaporetsua eta testura gurintsukoa. 500 gramoko ziria.
Pasta biguneko gazta, testura krematsukoa eta zapore leunekoa, esne freskoaren ukitu argiekin. Penicilium Candidumez lizundutako azala, barrengorriaren leuntasuna gogorarazten duena.
Pasta biguneko gazta, testura krematsukoa eta zapore leunekoa, esne freskoaren ukitu argiekin. Penicilium Candidumez lizundutako azala, barrengorriaren leuntasuna gogorarazten duena.
Azal naturaleko pasta prentsatuko gazta erdiondua, lasto hori kolorekoa. Testura gurintsua, esne-gaina eta esnea gogorarazten dituzten zaporeekin. Ontzean, intentsitate handiagoa hartzen dute eta gurineranzko bilakaera dute. 500 g.
Azal naturaleko pasta prentsatuko gazta erdiondua, lasto hori kolorekoa. Testura gurintsua, esne-gaina eta esnea gogorarazten dituzten zaporeekin. Ontzean, intentsitate handiagoa hartzen dute eta gurineranzko bilakaera dute. 500 g.
Testura hauskorra eta bustia duen gazta laktikoa, zaporean ñabardura garraxkoak eta laktikoak dituena. Azal belusatu eta zuria, testura krematsu eta urgarrietaranzko bilakaera eragiten diona. 300 g.