Hegaluzea 200 g. Hegaluzea.
Hegaluze trontzoak oliba oliotan. Antzinako arrantza aparailuekin harrapatua, kanaberarekin, banan-banan. Trontzoak garbitu eta labanaz mozten dira, ontziratu eta oliba olioz estali aurretik. OLIVERIri buruz hitz egitea eskarmentuaz, tradizioaz eta ondo egindako gauzez hitz egitea da.
Bere antxoak artisau eran prestatuta daude, ardura handiz eta arreta handiz, eta testura leuna, mamitsua eta zapore bikaina eskaintzen dizkigu, sibariten ahosabaiaren gozagarri.
Ikusi prezioak beste aukera batzuetarako, atal honetan: "Nola erosi"
Biltegian jasotzeko, ikusi helbidea, hemen zehazten dena.
6 €-ko deskontua 20 € baino gehiagoko erosketentzat
Customize your mug with the text of your choice. A mood, a message, a quote... It's up to you! Maximum number of characters: ---
Kategoria bereko beste 4 produktu:
Kategoria bereko produktu hauek ere interesgarriak izan daitezke zuretzat.Pipar moussea. 100 g.
Piparrak gustatzen al zaizkizu? Bada, ausar zaitez harrituko zaituen mousse hau probatzera. Jarri ogi txigortu gainean olio on baten bi tantarekin eta Getariako antxoa batekin, eta dastatu.
Osagaiak: Ibarrako piparra (% 27), oliba, krema gazta, oliba olioa, azukrea, ziapea, gatza, tapioka irina, karragenatoa, soja lezitina, potasio sorbatoa, ozpina, ura, E-223 kontserbagarria (sulfitoak).
Pisua: 100 gramo. Behin irekita, gorde hozkailuan eta kontsumitu 7 egun baino lehen.
Kantauriko antxoa trontzoak oliotan. 75 g.
Kantauriko antxoa (Engraulis Encrasicolus), olioa (47%) eta gatza.
Hegaluze mendrezka. 200 g.
Hegaluze mendrezka trontzoak oliba oliotan. Antzinako arrantza aparailuekin harrapatua, kanaberarekin, banan-banan. Trontzoak garbitu eta labanaz mozten dira, ontziratu eta oliba olioz estali aurretik.
OLIVERIri buruz hitz egitea eskarmentuaz, tradizioaz eta ondo egindako gauzez hitz egitea da. Bere antxoak artisau eran prestatuta daude, ardura handiz eta arreta handiz, eta testura leuna, mamitsua eta zapore bikaina eskaintzen dizkigu, sibariten ahosabaiaren gozagarri.