MAISOR antxoa ketua. 50 g.
Kantauriko antxoa (Engraulis Encrasicolus), eguzkilore olioa (37%)eta gatza.
MAISOR hegaluze ketuzko carpaccioa. 80 g.
Hegaluzea (Thunnus alalunga), eguzkilore olioa (37,5%), azukre morenoa, gatzak et egur kea.
Kantauriko antxoa trontzoak oliotan. 75 g.
Kantauriko antxoa (Engraulis Encrasicolus), olioa (47%) eta gatza.
MAISOR sardina txikiak oliba oliotan. 85 g.
Sardina (pilchardus), oliba olioa eta gatza. 8 Uni.
MAISOR hegaluze mendrezka. 111 g.
Hegaluze mendrezka (Thunnus Alalunga), oliba olioa eta gatza.
MAISOR antxoak gatzetan, trontzatan mozteko prest. 150 g.
MAISOR antxoak gatzetan, trontzatan mozteko prest. 150 g.
Hegaluzea 200 g. Hegaluzea.
Hegaluze trontzoak oliba oliotan. Antzinako arrantza aparailuekin harrapatua, kanaberarekin, banan-banan. Trontzoak garbitu eta labanaz mozten dira, ontziratu eta oliba olioz estali aurretik. OLIVERIri buruz hitz egitea eskarmentuaz, tradizioaz eta ondo egindako gauzez hitz egitea da.
Bere antxoak artisau eran prestatuta daude, ardura handiz eta arreta handiz, eta testura leuna, mamitsua eta zapore bikaina eskaintzen dizkigu, sibariten ahosabaiaren gozagarri.
Hegaluzea 320 g. Hegaluzea.
Hegaluze trontzoak oliba oliotan. Antzinako arrantza aparailuekin harrapatua, kanaberarekin, banan-banan. Trontzoak garbitu eta labanaz mozten dira, ontziratu eta oliba olioz estali aurretik. OLIVERIri buruz hitz egitea eskarmentuaz, tradizioaz eta ondo egindako gauzez hitz egitea da.
Bere antxoak artisau eran prestatuta daude, ardura handiz eta arreta handiz, eta testura leuna, mamitsua eta zapore bikaina eskaintzen dizkigu, sibariten ahosabaiaren gozagarri.
Hegaluze mendrezka. 200 g.
Hegaluze mendrezka trontzoak oliba oliotan. Antzinako arrantza aparailuekin harrapatua, kanaberarekin, banan-banan. Trontzoak garbitu eta labanaz mozten dira, ontziratu eta oliba olioz estali aurretik.
OLIVERIri buruz hitz egitea eskarmentuaz, tradizioaz eta ondo egindako gauzez hitz egitea da. Bere antxoak artisau eran prestatuta daude, ardura handiz eta arreta handiz, eta testura leuna, mamitsua eta zapore bikaina eskaintzen dizkigu, sibariten ahosabaiaren gozagarri.
Pipar moussea. 100 g.
Piparrak gustatzen al zaizkizu? Bada, ausar zaitez harrituko zaituen mousse hau probatzera. Jarri ogi txigortu gainean olio on baten bi tantarekin eta Getariako antxoa batekin, eta dastatu.
Osagaiak: Ibarrako piparra (% 27), oliba, krema gazta, oliba olioa, azukrea, ziapea, gatza, tapioka irina, karragenatoa, soja lezitina, potasio sorbatoa, ozpina, ura, E-223 kontserbagarria (sulfitoak).
Pisua: 100 gramo. Behin irekita, gorde hozkailuan eta kontsumitu 7 egun baino lehen.