Produktu Nabarmenduak Gure aukera bikainetik nabarmendutako hainbat produktu.
Anis erroskilla txikiak. 500 g.
Orea erroskilla arruntetan erabiltzen den berbera da. Itxitako ontzi batean daudenez, oso ondo kontserbatzen dira eta oparitzeko benetan aproposak dira.
Arbendol cakea.
Gure bizkotzotxoak frutatxoz beteta daude. Txokolatezkoak, arbendolezkoak, laranjazkoak edo intxaurrezkoak ditugu.
AMATXI. 65 gramoko 3 foie gras blok + 2 piku marmelada.
Foie gras bloka % 100ean gibelez eginda dago, zati birrindu batekin eta, gutxienez, % 35ean zati osoak erabiliz.
Daniel Dupuy artista bat da foieak, pateak, rilletteak eta ahatearekin zerikusia duen guztia prestatzen, izan ere, zerbaitegatik lortu zuen 2014an Ezpeletako piperbeltz ukituarekin egindako bere foie grasak hirugarren posturik onena Parisko "Nekazaritza Aretoan", non 2.000 hazlek eta ekoizlek parte hartzen baitute.
Eskarmentu handia du eta, Iparraldeko Irulegin duen baserritik, Danielek eta bere taldeak kalitate nabarmeneko artisau produktuak prestatzen dituzte.
Pate Basque 125gr
El paté es una pasta untable elaborada a base de hígado y otras carnes, además, de especias y condimentos. La pimienta de Espelette es una pimienta muy valorada en la cocina vasca. Se cultiva en el País Vasco Francés y es un pimiento que no pica, pero su olor es muy característico. Los foie-gras y patés adquieren un toque muy especial con este condimento.Ingredientes: Hígado y garganta de cerdo, huevos frescos, sal, pimienta, pimienta de Espelette(0,37%) y fécula de patata. Conservar en el frigorífico una vez abierto.
Laranja gurpila % 70 kakaodun txokolatearekin. 100...
Laranja gurpila % 70 kakaodun txokolatearekin. 100 gramoko poltsatxoa.
Piper gorri karamelizatua ‐ ECO. 130ml.
Osagaiak: Piper gorria, kanabera-azukrea*, ura, ardo zuriaren ozpina* eta agar‐agarra.